Totalt antall sidevisninger

tirsdag 9. juni 2015

Funky tights fra løpeskjørt.no




For en tid tilbake fikk jeg verdens kuleste tights til utprøving fra Tone i løpeskjørt.no. Tightsene kommer fra firmaet Running Funky. Det er et lite firma som har drevet etter filosofien "never change a winning formula" i årevis. Selv fikk jeg mine første tights fra firmaet i 2005. De har jeg både trent i og løpt løp med regelmessig og de er like fine etter ti år.



Derfor forventet jeg meg ingen overraskelser da jeg mottok en lang og en capritights fra Tone. Jeg må vel innrømme at det var jeg som anbefalte dem og da var det jo ekstra hyggelig å bli eier av to til. Tightsene er så enkle som det går an å få dem på godt og vondt.



De har bare enkel strikk, ingen stramming i livet og ingen lomme. Glidelåslomma som stort sett er standard i alle treningstights for tiden mangler. Selv bruker jeg den enten til ipod shuffle (som aldri klypa holder på) eller visakort for langturer. Men det er ikke noe kjempeproblem. Det finnes så mye på markedet av oppbevaringsløsninger , b.l.a. flipbelt som også kan kjøpes på løpeskjørt.no.

Ellers er det innvendige sømmer på dem, men de er myke nok til at de ikke gnager. jeg har løpt flere ultra og maraton med dem (uten undertøy. :-o) uten å få gnagsår.



De har høyt liv så de sitter godt på også for oss med høy BMI. De er også "true to size" (hva heter det på norsk montro?).



Ellers fungerer de som treningstights flest. De er i pustende materiale, er lette og gode og blir ikke klamme.



Det unike med dem er fargene. Selv har jeg alltid elsket sterke farger på treningsklær. Siden jeg begynte å løpe har motene skiftet, men svarte treningsklær har vært dominerende i alle år. Det er da ingen som blir glad av å trene i svarte klær! Det er heller ikke noe særlig trafikksikkert. RunningFunky leverer tights og annet i utrolig mange fantastiske mønster. her er det bare å fråtse i varianter.



Kjøp og løp er min klare oppfordring! Folket trenger å se glade løpere med friske fargerike klær. Svarte treningsklær er deprimerende greier. Så det så!

Link til løpeskjørt.no