Totalt antall sidevisninger

mandag 26. august 2013

Sannhetens øyeblikk og et kortsiktig måll
Nå har jeg brukt noen dager på furting så da sier jeg meg ferdig med den biten. Jeg trodde jeg var på vei tilbake til løping, men var visst ikke det. Da får jeg ta konsekvensene. Nå fortsetter jeg med noen veldig få korte løpeturer i terreng og ikke mer. Jeg tåler ikke fart, ikke tredemølle, ikke mengde og ingenting annet som gjør løping morsomt.

Men jeg kan ikke gi opp for det. Jeg avskyr alternativ trening, men er heldigvis glad i podcaster, musikk og lydbøker. Trene må jeg. Hvis jeg ikke får trent blir jeg gal, men alternativ trening er nok for en løper noe av det samme som metadon for en heroinist. Det gir ingen rus, men stilner de verste abstinensene. 

Jeg har nå i sommer trent mindre og mindre... Uten et klart mål  har det rett og slett vært vanskelig å holde koken. Jeg har blitt for gammel til at det er motiverende å bli tynn og muskuløs. Egentlig syns jeg vel forsåvidt at de fleste kler best å ha litt fett på kroppen. Masse store muskler vil jeg heller ikke ha.

Under ettermiddagens tidsklemmeøkt på romaskinen virket plutselig hjernen er bittelite øyeblikk og jeg fikk en ide. Jeg må sette meg et mål som ikke inneholder løping. Det lille jeg klarer å løpe fortsetter jeg med, men alt press kan føre meg rett ut i samme elendigheten igjen. Å bli bra kan ta uker, måneder eller år, men det skal ikke stoppe meg fra å holde formen.

Herved publiseres mitt mål på Internett :
3 kommentarer:

  1. Husk at det skal mye hard trening til for å få store muskler - du kan trene en hel del styrke uten å bli arnold av det. Og vil du ha alternativ trening kan jeg anbefale å teste crossfit. Det gir ihvertfall meg et rush.

    SvarSlett