Totalt antall sidevisninger

torsdag 18. september 2014

#einarløpermaratoni2014

 
På lørdag løper jeg mitt første maraton siden Jessheim i 2012. Da løp jeg på 3:10. Det gjør jeg helt sikkert ikke på lørdag. Hovedmålet mitt er å fullføre og Oslo maraton har lagt inn makstid på seks timer. Det må da være oppnåelig. Hvis jeg kommer inn på 3:59:59 kan jeg vinne en pulsklokke, men jeg har en anelse om at det er veldig ambisiøst.
 
 
Status nå er at jeg har passert 1000 kilometer løping siden jeg startet opp igjen i mars. Lengste løpetur er 18 km og det var i juli. Jeg har løpt 10 kilometer på 53 minutter og tror jeg kunne presset meg under 50. Skaden som ga meg et opphold på et og et halvt år er nå helt borte, men andre vondter har kommet til. De siste to ukene har jeg fått ryggsmerter etter ca. 6 kilometer både på mølle, i terreng og på asfalt. Det har resultert at jeg ikke har løpt en eneste økt over en time siste to ukene. Med andre ord: Jeg burde vel egentlig holdt meg hjemme, men det er definitivt ikke et alternativ.
 
Erfaringsbasert håper og tror jeg at smertene slipper  når jeg passerer 15-20 kilometer. Tre ganger før har jeg løpt bort skader med å delta i lange løp og tro kan flytte fjell.
 
Hvis jeg har regnet riktig , og det har jeg sannsynligvis ikke, blir dette mitt 20. maraton (+ noen ultraløp 16?) siden debuten i 1997. Det kan faktisk være at kroppen husker at den har gjort dette før og i et ultraløp er jo maraton bare en passering.
 
Dette blir gøy! 
 
P.S. Skovalget blir enten GoRun Ultra eller GoRun 3.

4 kommentarer:

 1. Heia heia!!! Krysser fingre for at du får en fin opplevelse! ;-)

  SvarSlett
 2. Love it, just love it!!! ������������

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you! Veldig spent på hva du klarer. Under tre timer skal være vondt!

   Slett
 3. Løkke T! Det blir spennende å følge med og høre hvordan det gikk.

  SvarSlett