Totalt antall sidevisninger

mandag 5. januar 2015

Sole spikes - en produktanbefaling

Endelig har jeg funnet fottøy som fungerer på vinterens monsterføre (tabloidord).Når det gjelder vinterløping tror jeg at jeg har prøvd det meste av fottøy på forskjellig føre. Brodder fungerer helt greit på skiftende føre når det blir mye tørre veier og behov for å løpe mye piggfritt. De er dessverre ikke behagelige å løpe med

Ellers har jeg både fått pigget sko på Løplabbet og løpt med ferdigpiggede sko, VJ Sarva, Asics og Ice Bugs. Stort sett har det fungert greit på vanlig snø og is, men på den verste harde stålisen har jeg tatt fram broddene.
 
Juleferien ga meg litt ekstra tid til rydding og da dukket det opp en liten boks med skrupigger. Boksen vant jeg i en Instagramkonkurranse for et års tid siden. Boksen inneholder nok pigger til å pigge et par sko og et verktøy.
 
Jobben å pigge tok meg mindre en fem minutter. Piggene kan visstnok både tas ut igjen og brukes på nytt. De skal også være veldig slitesterke, men det har jeg bare nettsidens ord for.

Nå har jeg fått testet piggene på det føret juleferien hadde å tilby, og som det har vært alle år betyr det veldig variert. Jeg kan si at de gir veldig godt feste på all slags glatt føre. Til og med på sleipe røtter fester de som lim. På blank is klarte jeg å slappe helt av og stole på festet. Piggene føles ikke i det hele tatt under foten og jeg kunne beholde akkurat samme steg så skaderisikoen blir redusert.

På tørr asfalt fungerer de ikke i det hele tatt. Der mister de rett og slett festet, så på variert føre er det fortsatt greit å ha brodder tilgjengelig.

Dette produktet anbefales varmt. Kan bestilles fra Solespikes.com
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar