Totalt antall sidevisninger

tirsdag 12. mai 2015

Skechers GoRun 4, den perfekte løpeskoen?

Fra venstre: GoRun4-3-2
Da har jeg nådd mine 100 kilometer og vel så det  i GoRun4. Dette er en sko jeg ikke har noen problemer med å anbefale. Skoen har fått en total renovering og framstår som helt ny. Så de som er totalforelsket i GoRun3 kan muligens bli skuffet.

For min del har den nå fått det lille GoRun3 manglet og det er blitt den mest perfekte løpeskoen jeg har løpt i (og det begynner å bli noen par).
Fra venstre GoRun 4-3-2


Lesten er nå forsterket med gummi (vannavstøtende) rundt tåpartiet. det gjør at vannet kommer inn på riktige steder og ikke rett i tåblemmeområde for min del. Ellers er en søm eliminert så selv jeg nå kan løpe uten sokker uten å få utgifter til fotterapeut i etterkant.
Dempingen er også helt forandret. Nå har skoen en helt ny såle som er mye hardere rundt midtfoten. Det gir akkurat den ekstra piffen av løpsfølelse som jeg ikke klarer å definere.


Det eneste negative jeg har å si om skoen er at det er laget et hull på hælen som skal lette å ta skoene på. Det hullet er perfekt inngangsport for grus og småstein, så når jeg skal løpe på grusveier må gaffatapen fram.
Kort oppsummert: KJØP OG LØP! Dette er en allroundsko for de fleste!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar