Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. januar 2016

Trening og slikt. En statusrapport.

To av familiens tre hunder, Laila og Hilma.
Løpsmessig ble 2015 et begredelig år. Jeg trente minimalt og hadde bare startnummer på to ganger. Begge løpene i sneglefart. Tallet 888 km taler for seg. Om ikke annet er det et rundt tall, hele seks sirkler faktisk.


Familien ble utvidet med et fosterbarn til (en toåring) og tre nydelige hunder så mye handler om prioriteringer og inaktivt har definitivt ikke året vært. Det fins faktisk mye annen moro i livet enn løping.


Jeg er rett og slett i så dårlig form at jeg har problemer med å løpe 10 kilometer sammenhengende på en time.


Likevel er jeg påmeldt Bislett 50 K i februar. Jeg husker ikke om det gjorde vondt i fjor og går for å klare det på under 6 timer.


Målet i 2016 blir å løpe 2016 km og fullføre de løpene jeg har meldt meg på. Løpene er Bislett 50 K, Ecotrail lang løype, Ringerike 6-timers og Oslotrippelen (sorry, Stig Andy, jeg blir ikke fartsholder i år) .


Foreløpig har jeg kommet i gang med bittelitt løping, noe spinning og masse gange. Men jeg har påtatt meg jobben med morgenlufting av hundene på 1-3 timer. Da velger jeg de bratteste veiene og vil gjerne predike at rask gange er undervurdert som trening til løp. Minste hunden er foreløpig for liten til løping, men hun vokser. Jeg kjenner at jeg blir sterkere for hver dag og regelmessighet er et stikkord.

2 kommentarer: