Totalt antall sidevisninger

mandag 4. mars 2019

Endelig har Skechers produsert terrengsko som får karakteren bestått og vel så det.
Skechers  GoRun Max Trail 5 Ultra.
Sent i høst fikk jeg disse skoene i posten fra Skechers. Rett og slett en helt ny utgave av GoRun Ultra Trail som jeg har tilbakelagt mange kilometer i. Skoene har det enkle navnet, GoRun Max Trail 5 Ultra.

Lesten på skoene er veldig myk og uten sømmer. I tillegg har den en myk kant (innebygd "gaiter") som hindrer stein, kvister og barnåler å komme seg inn i skoene. Skoen er godt dempet og forholdsvis bred. Drop på 4% for de som bryr seg om slikt. Designet på mine sko er svart, grått og kjedelig, men de finnes visstnok også i rødt og de MÅ  jeg ha!Snøresystemet fungerer for meg, men virker lite fleksibelt for kreativ snøring for eksempel ved smerter på vrista eller glipp i hælen.

Jeg har nå fått prøvd skoene på mye forskjellig føre og ikke minst vær. Grepet er overraskende bra. Jeg sier overraskende fordi tidligere terrengsko fra Skechers har vært rene godværssko som har gitt meg fantastiske turer på tørre stier, men livsfarlig når det har vært vått. Disse fungerer helt greit på våt sti, snø og i gjørme.Dreneringen fra forrige modell er beholdt og det fungerer utrolig bra. Etter å ha krysset bekker er føttene like tørre etter en halvtimes tid.

Jeg aner ikke hvor tunge skoene er. Er på et stadium der jeg har mer å vinne på å veie meg selv enn skoene. Men skoene føles lette og fleksible og på tross av at de er raust dempet er kontakten med underlaget og løpsfølelsen definitivt til stede.

På mine føtter sitter skoen veldig greit. Har ikke problemet jeg hadde med forrige modell der jeg opplevde at foten skled litt inni skoen. Jeg har en størrelse mindre i disse enn andre Skecherssko. Dette på grunn av den elastiske lesten.

Som oppsummering er dette en nydelig sko. Behagelig demping uten at det går ut over løpsfølelse, God drenering, godt grep og skikkelig behagelig lest.

Hvis jeg skal si noe negativt kunne jeg tenkt meg et annet snøresystem og en forsterkning av tåboksen så det er mulig å sparke borti steiner og røtter uten å brekke tær.

Denne anmeldelsen er skrevet på tampen før nye modeller blir lansert fra Skechers. Fordelen da er at det bør være mulig å skaffe seg disse skoene på tilbud.
Kjøp og løp sier jeg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar