Totalt antall sidevisninger

onsdag 11. desember 2013

En sutrete oppdatering…


 

om hvordan det er å ikke få løpt. Nå har jeg løpt 8 kilometer på like mange uker. I fjor på denne tiden løp jeg ca. 800 kilometer i samme tidsperiode.  Jeg skal ikke prøve å late som at det er helt greit. Nå er ankelen/hælen så vond at jeg også merker det i hverdagen. Jeg kan verken gå eller løpe lange turer uten at hele foten brenner dagen etter og på morgenen stikker det kniver langt oppover leggen før jeg kommer i gang. Utenpå vises ingenting. Jeg får stadig kommentarer på at jeg ikke burde ta heisen istedenfor trappa og er litt lei av å svare på spørsmålet om hvor mye jeg har løpt siste tiden.

I dårlige perioder er jeg helt sikker på at jeg aldri kommer til å løpe en maraton igjen, men den tanken får ikke lov til å ta overtaket! JEG ER EN ULTRALØPER og ultraløpere gir ikke opp! Basta bom!!!

Og jeg vet at veldig mange har det MYYYE verre, men man er nå en gang seg selv nærmest og for meg har løping vært en grunnstamme i livet de siste 15-20 årene.

På fredag skal jeg til en lokal manuellterapeut. Å gå til kiropraktor i Brumunddal ble for krevende logistisk når det skal kombineres med jobb og familie. Hvis det ikke er løsningen må jeg nok vurdere å snakke med en kirurg. Jeg er fortsatt ved godt mot og jeg er fortsatt en løper!

9 kommentarer:

 1. JA, -DU ER en løper! -og vi føler med og heier på deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Du aner ikke hvor mye de små kommentarene varmer. :-)

   Slett
 2. Jeg føler også veldig med deg Einar. Driver jo og løper "litt" selv, og har også hatt skadeavbrekk, og jeg vet bare så altfor godt hvordan det er å ikke kunne gjøre det en liker best her i verden. Håper dette ordner seg, og du må ha all mulig lykke til med behandlingene fremover.

  SvarSlett
 3. Du har all grunn til å klage Einar!! har gjort det før og krysser fingerne igjen for at dette skitet du sliter med skal slippe taket!! Håper vi løper sammen engang i 2014!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi skal ut på veien i 2014 Kjetil. Det har jeg bestemt!

   Slett
 4. fy f.... Jeg tror vet hvordan du har det, og kanskje er det enda mye verre!! Håper du slipper fire år som meg. Men uansett; IKKE GI OPP!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ditt comeback har gitt meg mye trøst , Olav. :-)

   Slett
 5. Never surrender Einar. Bare ha tålmodighet. Det betyr kanskje at det tar lenger tid å bli 100% bra. Men det er det verdt in the end :)

  SvarSlett