Totalt antall sidevisninger

lørdag 5. april 2014

Skechers Gorun 2Jeg har lest så mye pent om Skechers at jeg bare måtte ha disse skoene. Jeg skal ikke legge skjul på at så uprofesjonelle faktorer som pris og utseende også var veldig viktige i valget. Mange har sagt at skoene er både smakløse og glorete. De som har sett hodeplagg - og tightssamlingen min vil fort forstå at jeg ikke er enig i det. Jeg syns rett og slett at skoene er fantastisk stilige, ren skoporno!

Rosa sko i størrelse 46 er sjeldent å få tak i. At det faktisk følger med ekstra oransje lisser tilfredsstiller skonerder som meg til gangs!


Så vidt jeg vet selges de ikke over disk i Norge så jeg fikk ikke prøvd dem noe sted før jeg fikk dem i hus. Spenningen var derfor stor da jeg hentet ut pakka. Skoene satt perfekt rett ut av skoeska! En helt ubeskrivelig følelse. Når det gjelder størrelse stemmer ikke omregningen fra amerikansk til EU-størrelse. Jeg bruker US 12 som vanligvis er EU 46. Her er det 45,5.

Skoene er lette. De har ikke vært på kjøkkenvekta enda, men de kjennes lettere enn Kinvaraen som har vært min yndlingssko siste tre årene. Jeg har lest at skoen skal ha en forhøyning (M strike) som presser tyngdepunktet framover sånn som på Newton. På Newton er den veldig følbar for de som ikke løper "riktig". Her kjenner jeg ingenting.

Drop er 8 mm med innersåle og 4 mm uten. Jeg har prøvd å løpe uten, men syns foten gikk litt for mye sidelengs. Helt sikkert en tilvenningssak "trust me, 8 mm is huge", som det står i Sauconyreklamen.Som sagt, skoene passet helt perfekt rett fra eska. Selv om de ser ut som en helt tradisjonell løpesko fikk jeg en slags tøffelfølelse med en gang. De er veldig myke og det kjennes omtrent ikke at de er på. De har heller ingen irriterende skarpe kanter eller sømmer innvendig og jeg kunne løpe uten sokker i dem med en gang uten tilvenning. 

De har ikke mye demping, men akkurat passe til at det beskytter uten å ta bort løpsfølelsen. De er også mye mykere enn for eksempel Asics Hyperspeed.

For meg blir dette sannsynligvis en allroundsko til distanser under 100 km. De er kjappe samtidig som de er mer enn nok dempet til å løpe langturer.


Jeg er Skechersfrelst!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar