Totalt antall sidevisninger

fredag 18. september 2015

Oslo maraton

Skovalget blir Skechers GoRun Ultra Road. Perfekt for en feit løper over halvveis i livet.Jeg fikk lurt meg med på Oslo maraton i år også gitt.I år skal jeg være fartsholder på halvmaraton. Min sluttid skal bli 2:30. Halvmaraton har jeg faktisk bare løpt en gang før med startnummer. Det er 17 år siden. Jeg har aldri helt skjønt vitsen med å stoppe etter halvløpt maraton.


Jeg er veldig utrent akkurat nå. Det har rett og slett skjedd viktigere ting i livet enn løping dette året. Nå er jeg cirka 15 kilo over konkurransevekt og sliter med høyt blodtrykk og høyt kolesterol igjen. Jeg har problemer med å gjennomføre mila på under en time og det verste er kanskje at jeg ikke er så veldig ukomfortabel med det. Alt har sin tid og løpetiden min kommer tilbake.


Fartsholderjobben har jeg hatt noen år. Det finnes rett og slett ikke noe triveligere enn å ligge bakerst i et stort felt. Det er her folk har tid til å prate og det er her en treffer de virkelige tøffingene. Persen min på maraton er 3:10. Da klaffet alt og det er det letteste løpet jeg har gjennomført noen gang. Bunnpersen min er 4:59. Det er det tøffeste løpet jeg har løpt.


De historiene jeg har hørt ved å ha fartsholderjobb  er fantastisk inspirerende. Her fins alle kategorier fra de som har tatt munnen litt for full i et veddemål til de som har trent seg opp fra sykdom og overvekt.


Som sagt. Jeg gleder meg til i morgen. Den lengste løpeturen (på et eller annet tidspunkt under forfallet slutter man å bruke ordet  løpeøkt) siden jeg løp 50K på Bislett i februar er på 15 kilometer, men jeg må da klare å holde 7-blankfart i to mil håper jeg.


Vil du være med så heng på!

Fra et år maraton var lett.3 kommentarer:

 1. Det klarer du! -jeg heier på deg! -mentor:-)

  SvarSlett
 2. PS.-skal se du får smaken på halvmaran etter i dag, det er i mine øyne den ultimate distanse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gikk som en drøm. Blir nok ikke hekta på halvmaraton. I dagens fart var det greit, men jeg liker fortsatt bedre maraton pluss litt mer der jeg kan fordele smerten over litt mer tid. Takk for heiinga. Hjalp det veit du.:)

   Slett