Totalt antall sidevisninger

fredag 20. november 2015

Skechers GoRun Ultra r

Sent på sommeren kom Skechers med en kjærkommen oppgradering av Ultramodellen som har blitt en av mine favoritter. For de som ikke vet det er dette en såkalt maksimalistsko, altså en sko med masse demping.GoRun har vært førstevalget for meg på alle distanser over mila siden den kom i hus første gang. Jeg har forsøkt både Altra -og Hokamodeller uten å finne meg til rette i det hele tatt. Forskjellen på Skechers og de andre modellene er responsen. I Hoka Bondi og Altra Olympus føler jeg det som å løpe på en madrass (og for dem som ikke har prøvd det kan jeg fortelle at det er tungt).  Sånn er det ikke med Skechers GoRun Ultra.


GoRun Ultra passer også de plattfote brede føttene mine perfekt. Det gjør ikke de ovennevnte merkene.
 R-en som nå har kommet bak ultranavnet betyr rett og slett road. Den forrige utgaven var beregnet for terreng selv om den fungerte helt greit også på veien. Det eneste som gjorde at den ikke var så god på grus og asfalt er slitestyrken og det er nettopp det viktigste med oppdateringen. Såla er nå produsert i et hardere mer slitesterkt materiale. Mine sko har nå gått ca. 100 kilometer + på grus, sti og asfalt og de ser halt ubrukte ut.
Ellers er lesten noe forandret. Den sokkelignende framfoten har på godt og vondt blitt stivere. Polstringen i tunga og hælkappen er like god.For meg fungerer det greit å ha en mer stabil lest og jeg er utrolig flink til å slite sko så, slitestyrke betyr mye.


 Løpsfølelsen er den samme som på den foregående modellen. Skoene er forholdsvis tunge, men det kjennes ikke. Skechers driver ikke å veier sko. Faktisk er konkurransemodellen deres (GoMeb) tyngre enn treningsmodellen(GoRun). Jeg tror heller ikke at noen gram fra eller til på skoene betyr mye for en mosjonsløper. For min egen del er det nok mer å hente på å minimere kroppen noen kilo.


Kort og godt: Skoen anbefales som en allrounder for mosjonister og som en konkurransesko på ultraløp.


1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    SvarSlett