Totalt antall sidevisninger

torsdag 16. mai 2013

Skade og veien mot 100 miles 2014.


 

 

Løpssesongen 2012 var et eventyr. Jeg deltok i tre ultraløp og et maraton og perset på alle distanser. På trening så jeg 38-tallet på tikilometer og 1:31 på halvmaraton. Jeg har løpt i 15 år og aldri vært i nærheten av de tidene.

 På våren løp jeg årets andre 50 kilometer og klarte akkurat å vippe under 4 timer. Rett etter sommeren løp jeg 6 timers med 71,4 km. Maratonpersen tok jeg på Jessheim med 3:10 (gammel pers 3:29)


Det ante meg at det ikke kunne vare og etter Jessheim unnet jeg meg alt for lite restitusjon i jakten på nye rekorder. Terminlista for langløpere varer jo nå hele året og 3:50 på Bislett 50K trodde jeg bestemt var innen rekkevidde og Hammertrail 100 miles var sesongens hovedmål.


På en sosial langtur natt til nyttårsaften hogg det til i hælen og når man da har 20 kilometer igjen for å komme seg hjem, sier det seg selv at alle regler for skadeforebygging ble brutt. Jeg har ingen problemer med å lese ut av treningsdagboka hvorfor det gikk feil.

 
Siden den natta har jeg prøvd barfot, midtfot, forfot, hælinnlegg, trykkbølgebehandling, voltaren, kortison, massasje, is, tåhev og andre unevnelige kjerringråd. Romaskinen og spinningsykkelen har vært mine beste venner og styrketrening for hele kroppen har blitt en del av hverdagen.
 

Nå har jeg bestemt for å følge et råd jeg fikk gjennom ultralist, rett og slett å gjøre ingenting som ligner på behandling… Nå løper jeg det lille jeg er i stand til på tredemølle eller i terreng. Har denne uka løpt to nesten en times turer (Det går så sakte at ordet økter blir feil) og hælen er bare bittelitt øm.

 

Dette går framover.

 

I'll be back! Hammertrail 2014 here I come!!!Fra Eidsvoll 6 timers i mitt livs beste form!

3 kommentarer:

 1. Er nok mange (jeg!) som unner deg de gode tidene på langløpene.
  Blir å følge med på både blogg- og løpefremgangen. Skader er bare en hindring på veien!!

  SvarSlett
 2. Jeg vil bare takke denne mannen samtalen dromosun for den fantastiske ting han har dome for meg, jeg aldri tror ting vil snu bra igjen til meg.
  jeg er anonym på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, jeg er en fotballspiller som nå be for en av de store klubben akkurat nå, jeg går gjennom mye smerte og pine ved å prøve å få en god klubb å spille for, men jeg har aldri en dag har muligheten for bare uten grunn, dette kom til det punktet at jeg vil selv være tigge klubben og landet mitt å bare la meg spille og vise mitt talent for gratis slik at ordet kan se meg, likevel ennå, jeg aldri har muligheten til å gjøre det, ble jeg avvist i hver hvor jeg går.
  en trofast dag, min enten søster invertert meg til huset hennes, ved å komme dit, og hun fortalte meg at hun har noen som kan hjelpe meg, jeg aldri tro henne i starten, men jeg har ikke noe alternativ enn å prøve, hun fortalte meg om en spell caster samtale dromosun i Afrika som kan hjelpe meg, og de fleste storklubb vil se etter meg med en store penger for min regning, jeg fortalte henne at akkurat nå jeg trenger ikke engang penger, er en alt jeg trenger sted å bevise mitt talent til egne ord og mitt land som forlater meg uten grunn.
  hun introdusere meg til mannen, får det, fortalte mannen meg at jeg har åndelig problem som gjør meg ikke til å utmerke seg i min fotballkarriere, og han fortalte meg hva vi trenger å gjøre med det, og vi virkelig gjorde alt.
  første landet mitt invertere meg for en vennskapskamp, ​​jeg bare spille haft tid til kampen, etter kampen tre storklubben kom til mitt land på jakt etter meg. det er hvordan jeg fikk meg selv og heldig, akkurat nå er jeg i stor gutt som spiller for en stor klubb med kan ikke være omtale for en god grunn, og jeg ean en store penger hver uke.
  behage mine brødre der ute som er på gjennomreise hva jeg passere gjennom før, bør kontakte denne åndelige mannen, han vil hjelpe deg fordi denne mannen har hjelp mye spiller som vi ikke engang vet og kan aldri være omtale.
  dette er hans private e-postadresse i tilfelle du trenger hjelp. (dromosunhealinghome@gmail.com).

  SvarSlett