Totalt antall sidevisninger

tirsdag 11. juni 2013

HomeopatiJeg hadde vel forsåvidt bestemt meg for å la hæl være hæl og trene inntil smertegrensen, men stadig dukker det opp hjelpsomme hyggelige folk, og det skader vel ikke å prøve. På fredag har jeg time til "dry needling", rapport kommer.

Men dette innlegget handler ikke om tørre nåler. Det var en kar jeg hadde glemt i min søken etter helbredelse, min venn homeopaten. Homeopaten har vært kollegaen min i mange år, ja jeg har til og med løpt maraton sammen med homeopaten. Eller... sammen blir kanskje ikke rett formulering. Han slo meg med en halv time på fjellmaraton.

I forrige uke traff jeg homeopaten på treningsrommet og spørsmålet :"Hvordan har du det EGENTLIG?" ble ganske kjapt flettet inn i samtalen. Da jeg fortalte ham om mine hælplager minte han meg straks på at jeg hadde samme plager for ti år siden. Den gang fikk jeg homeopatmedisin og utrolig nok forsvant plagene. Jeg konkluderte da med at jeg nok hadde blitt bra uansett, men min venn homeopaten trodde naturligvis ikke det.

Det kan da ikke skade å prøve. Homeopaten er tross alt både hyggelig og intelligent i tillegg til at han løper fortere enn meg på maraton. Sist stilte han meg en drøss med underlige spørsmål Jeg fikk spørsmål både om søvn, mat og sans for humor og han konkluderte med at Sulphur var riktig valg av medisin. Etter litt googling (hvordan klarte vi oss uten google?) har jeg funnet ut at dette er fordi jeg er en sulphurpersonlighet (se link under). Da er jeg visst en sjuskete, men hyggelig og intelligent framtoning... ja, ja, de fleste av oss har dårlig selvinnsikt... ;-)

Nå har pillene kommet og jeg er klar. Fire sukkerkuler under tunga tre ganger daglig i tre til fem dager er instruksen. I tillegg må jeg kutte ut kaffe og kutte ned på sukker i 14 dager. Det siste blir tortur for en sulphurpersonlighet som stort sett har konsumert minimum åtte kopper kaffe allerede før kl. 12. Sukker vil jeg ikke snakke om (det er ikke så mye sukker i marsipan... eller?) Sulphurpersonligheter har visst ikke så veldig god selvkontroll...

De nærmeste dagene skal alle tegn på latent sykdom blusse opp. Homeopatien vekker visstnok kroppen til å ta opp kampen og da hører noen dagers forverring til. JUHU!!! Jeg er klar for kamp!!!

NIFAB

Sulphurpersonlighet

7 kommentarer:

 1. Homopaten høres ut som en artig fyr:) Håper han har rett og at hælen snart er fikset. Lykke til(selv uten kaffe, og det er da ikke sukker i marsipanen)

  SvarSlett
 2. Hvilke virkestoffer er det i disse pillene?

  Mye rafinert sukker er (heller) ikke fordelaktig for betennelsestilstander i kroppen (har jeg lest), så å kutte ned på sukker i kosten er sånn sett helt sikkert ikke dumt uansett....

  Lykke til! Jeg venter spent på rapporter ;-)

  SvarSlett
 3. Kristine Os: Takk. :-)
  Silja: Virkestoffer? Det lurer jeg også på. Pillene er så fortynnet at det ikke er virkestoff igjen. Se på linken nederst i innlegget. Forstå det den som kan og vil. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nettopp, det var vel dit jeg ville ang. "virkestoffene" ;-)

   Slett
  2. Skjønte nesten det... Jeg er skeptisk , men nysgjerrig...:-)

   Slett
 4. Å, fortell hvordan det går med kaffe- og sukkerkuttinga, a!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ikke klar for å snakke om det. JEG LIDER!!!

   Slett